حجم پخت نان در سبزوار کاهش یافت
حجم پخت نان در نانواییهای شهر ۲۴۷ هزار نفری سبزوار طی روزهای اخیر تحت تاثیر اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با شیوع بیماری همهگیر کرونا نسبت به روزهای پیش کاهش یافته است.
رییس اتاق اصناف سبزوار میانگین معمول پخت نان توسط ۲۵۰ واحد نانوایی دایر در شهر سبزوار را روزانه ۳۴۰ هزار قرص اعلام کرد و افزود: این مقدار طی یک هفته اخیر حدود ۳۵ درصد کاهش یافته است.
علی کیانی ادامه داد: یکی از راههای انتقال ویروس کرونا از طریق رد و بدل شدن اسکناس در نانوایی ها و واحدهای صنفی است که در این زمینه باید اصول بهداشتی به نحو مطلوب رعایت شود.
وی گفت: با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به تمامی نانوایی ها در این شهرستان اعلام شده است از کارتخوان استفاده نمایند.
وی افزود: برای پیشگیری از کرونا توصیه های بهداشتی به واحدهای صنفی داده شده تا با شست و شوی مرتب و ضدعفونی کردن غرفه ها و فضای کسب و کار خود نگرانی شهروندان را در این زمینه کاهش دهند.
کیانی ادامه داد: واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار به صورت مستمر بر فعالیت واحدهای اقتصادی شامل انبارها، سردخانهها، مراکز عمده نگهداری کالا، مراکز تولیدی و نهادههای دامی نظارت دارد و با تخلفات برخورد میکند.
وی گفت: سامانه تلفنی ۱۲۴ نیز آماده دریافت شکایات و گزارشهای مردمی از نحوه عرضه کالا و خدمات است.
۱۷ هزار واحد صنفی زیر نظر ۴۲ اتحادیه در شهرستان سبزوار فعالیت دارد.
ساير اخبار در موضوع «اجتماعی»:
• دستگیری دزد سیم و کابل با پوشش مامور برق در سبزوار
• سارق خانهباغهای سبزوار به دام افتاد
• نمایشگاه عکس هنرمند سبزواری برای کمک به معلولان
• ۲ واحد تولید نان روغنی در داورزن پلمب شد
• شکارچیان باقرقره در «روداب» سبزوار به دام افتادند
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.