شش طرح پژوهشی مرتبط با کرونا در دانشگاه حکیم سبزواری اجرا شد
رییس دانشگاه حکیم سبزواری به ارائه ۱۷ طرح و ایده پژوهشی پیرامون ویروس همهگیر کرونا از سوی محققان و استادان این مرکز آموزش عالی اشاره و بیان کرد: تاکنون شش مورد از این طرحهای پژوهشی دانشگاهی به مرحله اجرا و بهرهبرداری کاربردی رسیدهاند.
دکتر علیاصغر مولوی افزود: "کابین امواج ضدعفونی" جهت کاهش بار ویروسی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی یکی از این طرحهای تحقیقاتی کاربردی دانشگاهی است که توسط پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری به منظور جلوگیری از انتقال و شیوع ویروس همهگیر کرونا طراحی و ساخته شده است.
وی ادامه داد: "دستگاه اکسیژن سنج خون" (Pulse Oximeter) نیز در چارچوب این پژوهشهای کاربردی دانشگاهی از سوی محققان دانشگاه حکیم سبزواری طراحی و ساخته شده است.
رییس دانشگاه حکیم سبزواری گفت: دستگاه اکسیژن سنج خون که برای پایش وضعیت سلامت مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ ساخته شده هماینک مورد استفاده کادر پزشکی در بیمارستانها قرار دارد.
وی "دستگاه ضدعفونی پدالی" با هدف موثرتر نمودن فعالیتهای پیشگیرانه از شیوع ویروس همهگیر کرونا را از دیگر طرحهای پژوهشی به ثمر نشسته در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری اعلام کرد.
دکتر مولوی افزود: طرح پایش و بررسی شیوع کرونا در سکونتگاههای روستایی سبزوار، نیازسنجی برای مهار بیماری کووید ۱۹ و همچنین سامانه رایگان مشاوره سلامت در حوزههای مختلف روانشناختی و آسیبهای اجتماعی از دیگر طرحهای اجرایی این دانشگاه است.
دانشگاه حکیم سبزواری با ۹ هزار دانشجو، در فهرست ۲۲ "دانشگاه محور" ایران جای دارد.
این مرکز آموزش عالی شامل ۳۳ گروه آموزشی، ۱۳۹ کدرشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.
ساير اخبار در موضوع «علمی وآمو..»:
• دانشآموزان در صرفهجویی مصرف آب نقش موثری دارند
• ۲ هزار محلرشته آموزش زبان فارسی در دنیا وجود دارد
• سال آموزشی جدید با حضور ۵۰ هزار دانشجوی جدید آغاز شد
• وزارت علوم ۲ ماموریت جدید برای دانشگاه سبزوار تعریف کرد
• خانواده دانشآموزان با مدارس ارتباط موثر داشته باشند
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.