۱۳ هزار تن انگور در جوین تولید شد
سرپرست اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: ۱۳ هزار تن انواع انگور از تاکستانهای این شهرستان برداشت و روانه بازار شد.
علی اکبر قارزی افزود: شهرستان جوین دو هزار و ۱۴۱ هکتار انگور دیم و آبی دارد که از این نظر یکی از قطبهای تولید این محصول در خراسان رضوی است.
وی ادامه داد: بیشترین ارقام کشت شده در این شهرستان کشمشی، پیکامی، یاقوتی، دیوانه و کوندوری است.
سرپرست اداره جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اهمیت تجهیز باغهای انگور به سیستم سایبان گفت: اجرای این سیستم تاکنون در سطح ۶۰ هکتار باغهای انگور اجرا شده که ارتقای بهره وری را در پی داشته است.
وی افزود: صرفه جویی در مصرف آب، جلوگیری از تبخیر، کنترل دما و مقاومت در برابر سرما، تگرگ، آفتاب سوختگی و رطوبت از جمله مزایای استفاده از سایبان در باغ های انگور است.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
ساير اخبار در موضوع «اقتصادی »:
• پیشبینی تولید حدود ۲.۵ تن زعفران در خوشاب
• کشت و صنعت جوین ظرفیتی برای کشاورزی استان و کشور است
• بیش از پنج تن مواد خوراکی فاسد در سبزوار معدوم شد
• کاهش ۲۰ درصدی مصرف سوخت کشاورزان در سبزوار
• تولید حدود هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.