۲۵۰۰ تن فلفل قرمز در داورزن تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: با پایان فصل برداشت فلفل قرمز ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول از ۵۵۰ هکتار مزارع این شهرستان برداشت شد.
علیرضا دلبری افزود: شهرستان داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل بوده و رتبه نخست را در سطح کشور دارد.
وی اضافه کرد: شرایط مطلوب آب و هوایی شهرستان داورزن برای کشت فلفل بسیار مناسب است بهطوری که میانگین برداشت این محصول در هر هکتار حدود چهار تن فلفل قرمز خشک است.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به فعالیت ۷۰ کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان گفت: محصول فلفل داورزن علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای منطقه نیز صادر می شود.
دلبری افزود:هم اینک ۲ هزار و ۵۱۰ هکتار از اراضی شهرستان داورزن زیر کشت گیاهان دارویی است و فلفل، شیربادیون، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعنای فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر عمده گیاهان دارویی کشت شده این شهرستان است.
حدود چهار هزار بهره بردار در بخشهای کشاورزی، باغداری و دامپروری داورزن فعالیت دارند.
شهرستان داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد دارای ۲۰ هزار هکتار عرصه کشاورزی شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.
ساير اخبار در موضوع «اقتصادی »:
• پیشبینی تولید حدود ۲.۵ تن زعفران در خوشاب
• کشت و صنعت جوین ظرفیتی برای کشاورزی استان و کشور است
• بیش از پنج تن مواد خوراکی فاسد در سبزوار معدوم شد
• کاهش ۲۰ درصدی مصرف سوخت کشاورزان در سبزوار
• تولید حدود هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.