توصیه های پزشكی به روزه داران:
هنگام سحر از غذاهایی كه به ذخیره انرژی دربدن كمك می كند استفاده كنید
مسوول واحد تغذیه دانشكده علوم پزشكی تربت حیدریه گفت: وعده سحری از اهمیت ویژه ای برای روزه دار برخوردار است و توصیه می شود در این وعده از غذاهایی كه به ذخیره انرژی در بدن كمك می كند، استفاده شود.
'سمانه یوسفی مقدم' روز یكشنبه درگفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: بهتر است هنگام سحر از غذاهایی از غلات، جو، گندم، نان های سبوس دار و از حبوبات مانند عدس، لوبیا، لپه و همچنین غذاهای حاوی سبزیجات استفاده شود.
وی گفت: از خوردن غذاهای سرخ شده، پر چرب و شیرین در سحر پرهیز شود زیرا در طول روز تشنگی و بی حالی در پی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: اگر هنگام سحر از غذاهای پر چرب استفاده می كنید حتما تا دو ساعت بعد بیدار باشید زیرا اگر بلافاصله بخوابید در طول روز معده درد و یا حالت تهوع به شما دست خواهد داد.
یوسفی مقدم افزود: بهتر است به همراه وعده سحری یك بشقاب سالاد كاهو و یا حداقل یك عدد خیار و گوجه و یا یك پیاله ماست كم چرب مصرف شود.
او گفت: در وعده سحر از مصرف پروتئین های حیوانی و گوشت های سرخ شده بیش از نیاز بدن به شدت پرهیز شود ، زیرا موجب تشنگی ودفع كلسیم از بدن می شود.
وی افزود: در سحر و افطار به حد نیاز غذا میل شود و روزه داران در سحر مقدار بیشتری مایعات بنوشند تا غلظت خون آنها افزایش نیابد و كمتر احساس تشنگی كنند.
ساير اخبار در موضوع «علمی وآمو..»:
• دانشآموزان در صرفهجویی مصرف آب نقش موثری دارند
• ۲ هزار محلرشته آموزش زبان فارسی در دنیا وجود دارد
• سال آموزشی جدید با حضور ۵۰ هزار دانشجوی جدید آغاز شد
• وزارت علوم ۲ ماموریت جدید برای دانشگاه سبزوار تعریف کرد
• خانواده دانشآموزان با مدارس ارتباط موثر داشته باشند
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.