گردو خطر ابتلا به ديابت را كاهش ميدهد
تحقيقات حاكي از آن است كه مصرف دو یا سه بار گردو در هفته میتواند خطر ابتلا به ديابت را در زنان تا يك چهارم كاهش دهد.
محققان در امريكا با بررسي بر روي 140 هزار زن به نتايجي دست يافتند. آنها دريافتند زناني كه حداقل دو بار در هفته گردو مصرف ميكنند احتمال ابتلا به دیابت نوع دو در آنها 24 درصد كمتر از افرادي است كه كمتر مصرف مي كنند و يا اصلا مصرف نميكنند.
محققان توصيه مي كنند افراد گردو مصرف كنند تا در ابتلا به ديابت پيشگيري شود.
نتايج اين تحقيق در مجله Nutrition منتشر شده است.
ساير اخبار در موضوع «علمی وآمو..»:
• دانشآموزان در صرفهجویی مصرف آب نقش موثری دارند
• ۲ هزار محلرشته آموزش زبان فارسی در دنیا وجود دارد
• سال آموزشی جدید با حضور ۵۰ هزار دانشجوی جدید آغاز شد
• وزارت علوم ۲ ماموریت جدید برای دانشگاه سبزوار تعریف کرد
• خانواده دانشآموزان با مدارس ارتباط موثر داشته باشند
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.