اخبار سبزوار پيام : علمی وآمو..


اخبار » علمی وآمو.. / تاریخ خبر: 17 فروردين 1392 / کد مطلب: 5686 / نظرات: 0


گردو خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهد


 تحقيقات حاكي از آن است كه مصرف دو یا سه بار گردو در هفته می‌تواند خطر ابتلا به ديابت را در زنان تا يك چهارم كاهش دهد.

محققان در امريكا با بررسي بر روي 140 هزار زن به نتايجي دست يافتند. آنها دريافتند زناني كه حداقل دو بار در هفته گردو مصرف مي‌كنند احتمال ابتلا به دیابت نوع دو در آنها 24 درصد كمتر از افرادي است كه كمتر مصرف مي كنند و يا اصلا مصرف نمي‌كنند.

محققان توصيه مي كنند  افراد گردو مصرف كنند تا در ابتلا به ديابت پيشگيري شود.


نتايج اين تحقيق در مجله Nutrition   منتشر شده است.





منبع: سايت خبري تحليلي سبزوار پيام
www.SabzevarPayam.com
نظرات شما

نام:

ايميل:
وب:
شماره امنيتي:
نظر شما:


0 نظر در صف تاييد است.