خوردن روزانه موز باعث کاهش خطر بروز سکته مغزی می شود
نتایج تحقیقات دانشمندان سازمان بهداشت جهانی نشان میدهد کاهش مصرف نمک و خوردن موز خطر بروز سکته مغزی و گرفتگی عروق مغز را تا 24 درصد کاهش می دهد.
تغذیه سرشار از پتاسیم و مصرف این ماده به میزان بالا باعث کاهش خطر فشار خون و سکته مغزی می شود.
در میان میوهها، موز بالاترین میزان پتاسیم را دارد، به طوریکه در هر موز حدود 420 میلی گرم پتاسیم وجود دارد.
به گفته پژوهشگران، میزان پتاسیم مورد نیاز در هر روز برای عملکرد بهتر مغز و عروق بین 2 تا 4 گرم است.
پیش از این، تحقیقات نشان داده بود، مصرف شکلات برای عروق مغزی مفید است، زیرا شکلات نیز سرشار از پتاسیم است.
پزشکان داشتن رژیم سرشار از پتاسیم و مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم مانند موز، خرما و اسفناج را توصیه می کنند.
پتاسیم نه تنها برای پیشگیری از سکته مغزی، بلکه برای جلوگیری از انقباضات عضلانی و تپش قلب نیز مفید است.
ساير اخبار در موضوع «علمی وآمو..»:
• دانشآموزان در صرفهجویی مصرف آب نقش موثری دارند
• ۲ هزار محلرشته آموزش زبان فارسی در دنیا وجود دارد
• سال آموزشی جدید با حضور ۵۰ هزار دانشجوی جدید آغاز شد
• وزارت علوم ۲ ماموریت جدید برای دانشگاه سبزوار تعریف کرد
• خانواده دانشآموزان با مدارس ارتباط موثر داشته باشند
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.