افزایش 25 درصدی محصول جو در سبزوار
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار با اعلام آغاز برداشت جو در این شهرستان، از افزایش 25 درصدی این محصول در سبزوار خبر داد.
محمد جواد ایزدیان اظهار کرد: پیش بینی می شود از سطح 18 هزار هکتار اراضی آبی کشت جو، با میانگین عملکرد 2 هزار و 900 کیلو گرم در هکتار، بیش از 50 هزار تن جو برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار یادآور شد: این رقم نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش نشان میدهد.
رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی علت این افزایش را، افزایش 30 درصدی سطح زیر کشت این محصول برشمرد.
احمد رحیمی در ادمه تصریح کرد: افزایش تقاضای بازار خرید جو، بالا بودن قیمت آن و همچنین پایین بودن نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی قبل، باعث ترغیب کشاورزان به افزایش سطح زیر کشت جو در سال زراعی جاری شده است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار یادآور شد: این رقم نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش نشان میدهد.
رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی علت این افزایش را، افزایش 30 درصدی سطح زیر کشت این محصول برشمرد.
احمد رحیمی در ادمه تصریح کرد: افزایش تقاضای بازار خرید جو، بالا بودن قیمت آن و همچنین پایین بودن نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی قبل، باعث ترغیب کشاورزان به افزایش سطح زیر کشت جو در سال زراعی جاری شده است.
ساير اخبار در موضوع «اقتصادی »:
• پیشبینی تولید حدود ۲.۵ تن زعفران در خوشاب
• کشت و صنعت جوین ظرفیتی برای کشاورزی استان و کشور است
• بیش از پنج تن مواد خوراکی فاسد در سبزوار معدوم شد
• کاهش ۲۰ درصدی مصرف سوخت کشاورزان در سبزوار
• تولید حدود هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.