راه اندازی و استفاده ازسالن پیش سرد در کشتار گاه دام سبزوار
رييس شبكه دامپزشكي شهرستان سبزوار گفت کشتارگاه دام سبزوار جهت سالم سازی لاشه و گوشت استحصالی مجهز به سالن پیش سرد گردید.
وی گفت برای اطمینان از سالم بودن و پاکسازی گوشت از عوامل غفونی و بیماریزا خصوصا بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنکو (CCHF ) لاشه دامها بعد از کشتار به مدت 24 تا 48 ساعت در سردخانه (صفر تا 4 درجه سانتیگراد ) نگهداری می شود تا در این با مدت شروع فعالیت بیو لوژیک در لاشه موجب کاهش اسیدیته شده که این تغییرات علاوه بر از بین رفتن اغلب عوامل عفونی و بیماریزا در لاشه ، موجب ترددشدن گوشت و تسهیل در برش و پخت ان میگردد. بعداز طی این مرحله لاشه و گوشت استحصالی جهت مصرف و عرضه به واحد های صنفی انتقال داده می شود.
کشتار گاه دام سبزوار سنتی بوده و بیش از 37 سال از احداث ان می گذرد و روزانه حدود 150 دام در ان کشتار می گردد.که شهرداری سبزوار برای بالا بردن کیفیت بهداشتی گوشت اقدام به تجهیز کشتارگاه به سالن پیش سرد نموده است.
ساير اخبار در موضوع «اقتصادی »:
• پیشبینی تولید حدود ۲.۵ تن زعفران در خوشاب
• کشت و صنعت جوین ظرفیتی برای کشاورزی استان و کشور است
• بیش از پنج تن مواد خوراکی فاسد در سبزوار معدوم شد
• کاهش ۲۰ درصدی مصرف سوخت کشاورزان در سبزوار
• تولید حدود هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.