اخبار سبزوار پيام : اقتصادی


اخبار » اقتصادی / تاریخ خبر: 9 تير 1392 / کد مطلب: 6248 / نظرات: 0


راه اندازی و استفاده ازسالن پیش سرد در کشتار گاه دام سبزوار


رييس شبكه دامپزشكي شهرستان سبزوار گفت کشتارگاه دام سبزوار جهت سالم سازی لاشه و گوشت استحصالی مجهز به سالن پیش سرد گردید.
وی گفت برای اطمینان از سالم بودن و پاکسازی گوشت از عوامل غفونی و بیماریزا خصوصا بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنکو (CCHF ) لاشه دامها بعد از کشتار به مدت 24 تا 48 ساعت در سردخانه (صفر تا 4 درجه سانتیگراد ) نگهداری می شود  تا در این با مدت شروع فعالیت بیو لوژیک  در لاشه موجب کاهش اسیدیته شده که این تغییرات علاوه بر از بین رفتن اغلب عوامل عفونی و بیماریزا  در لاشه ، موجب ترددشدن گوشت و تسهیل در برش و پخت ان میگردد. بعداز طی این مرحله لاشه و گوشت استحصالی جهت مصرف و عرضه به واحد های صنفی انتقال داده می شود.
کشتار گاه دام سبزوار سنتی بوده و بیش از 37 سال از احداث ان می گذرد و روزانه حدود 150 دام در ان کشتار می گردد.که شهرداری سبزوار برای  بالا بردن کیفیت بهداشتی گوشت اقدام به تجهیز کشتارگاه به سالن پیش سرد نموده است.





منبع: سايت خبري تحليلي سبزوار پيام
www.SabzevarPayam.com
نظرات شما

نام:

ايميل:
وب:
شماره امنيتي:
نظر شما:


0 نظر در صف تاييد است.