عضو شورای ملی زعفران /
ششتمد توان توليد حدود ۱۰ تن زعفران را دارد
عضو شوراي ملي زعفران گفت: مصرف اين محصول در جهان از ۱۰۰ تن در چند سال گذشته به حدود ۳۰۰ تن افزايش يافته است.
به گزارش سبزوارپیام، علي حسيني روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در سبزوار اظهار داشت: زعفران محصولي فوق استراتژيك است كه بايد بر نحوه صحيح فرآوري آن دقت داشته و از اصالت خوب زعفران كشور دفاع كنيم.
وي با بيان اينكه زعفرانكاران بايد تلاش كنند زعفران را با عدم آلودگي تحويل بازار دهند، افزود: هدف شوراي ملي زعفران، افزايش كيفيت و ارزش افزوده اين محصول است لذا بايد به گونه اي برنامه ريزي شود تا اين ارزش افزوده به كشاورز بازگردد و نصيب دلالها نشود.
حسيني گفت: طرح جامع زعفران كه سه سال پيش نوشته شده تاكنون اجرايي نشده است كه اميدواريم هرچه زودتر اين مهم محقق گردد.
وي افزود: امكان افزايش كيفيت ۲۰ تا ۳۰ درصدي زعفران وجود دارد كه انجام اين كار رونق اقتصادي منطقه را در پي خواهد داشت.
وي اظهار داشت: ششتمد توان توليد حدود ۱۰ تن زعفران را دارد كه از امسال با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، فرآوري بخشي از زعفران اين منطقه زير نظر كارشناسان شوراي ملي زعفران انجام خواهد شد.
وي گفت: فرآوري صحيح اين محصول استراتژيك امكان افزايش ۵۰ درصدي رنگ دهي آن را به دنبال خواهد داشت كه اين امتياز بزرگي محسوب مي شود.
عضو شوراي ملي زعفران افزود: به زودي برند ملي زعفران نيز ثبت خواهد شد كه زعفران با فرآوري مناسب مي تواند جزء اين برند قرار گيرد.
وي همچنين اظهار داشت: فرآوري زعفران در منازل مناسب نيست زيرا امكان آلودگي اين محصول را به همراه خواهد داشت.
هم اكنون ۹۶درصد زعفران جهان در ايران توليد مي شود كه ۹۶درصد آن و معادل ۲۴۰تن مربوط به استان هاي خراسان رضوي و خراسان جنوبي است./
ساير اخبار در موضوع «اقتصادی »:
• پیشبینی تولید حدود ۲.۵ تن زعفران در خوشاب
• کشت و صنعت جوین ظرفیتی برای کشاورزی استان و کشور است
• بیش از پنج تن مواد خوراکی فاسد در سبزوار معدوم شد
• کاهش ۲۰ درصدی مصرف سوخت کشاورزان در سبزوار
• تولید حدود هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار
نظرات شما
1 نظر در صف تاييد است.