تولید محصول جو در خوشاب 50 درصد کاهش یافت
سبزوار پیام - مسوول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی خوشاب از کاهش 50 درصدی تولید محصول جو در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این شهرستان خبر داد .
به گزارش"سبزوار پیام" به نقل از ایرنا، رمضانعلی نصرآبادی ، علت این کاهش را سرمازدگی و خشکسالی عنوان کرد.
وی اظهار کرد : میزان کاهش محصول جو بر اثر سرمازدگی 75 درصد بود که با محلول پاشی و کودپاشی به موقع توانستیم از 25 درصد کاهش محصول جلوگیری کنیم.
وی سطح زیرکشت جو در شهرستان خوشاب را چهارهزار و 300 هکتار و عملکرد این محصول طی امسال در هر هکتار را یکهزار و 650 کیلو عنوان کرد.
او افزود : هفت هزار و 100 تن محصول جو از اراضی کشاورزی این شهرستان برداشت شد.
مسوول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی خوشاب گفت: 30 درصد از کشت پاییزه محصول جو امسال در این شهرستان به صورت تسطیح لیزری کشت شد.
وی افزایش راندمان آبیاری ، کاهش هزینه ها ، افزایش محصول و کاهش تردد ماشین آلات در مزرعه را از جمله مزایای کشت به روش تسطیح لیزری عنوان کرد.
شهرستان خوشاب در شمال شرقی سبزوار قرار دارد/6
ساير اخبار در موضوع «اقتصادی »:
• پیشبینی تولید حدود ۲.۵ تن زعفران در خوشاب
• کشت و صنعت جوین ظرفیتی برای کشاورزی استان و کشور است
• بیش از پنج تن مواد خوراکی فاسد در سبزوار معدوم شد
• کاهش ۲۰ درصدی مصرف سوخت کشاورزان در سبزوار
• تولید حدود هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی سبزوار
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.